Speel nu DE SLIMSTE MENS TER WERELD met de gloednieuwe console en verrassende vragen!

Wie is De Slimste Mens ter Wereld?

Wie weet dat alle elementen van de tv-quiz terug te vinden zijn in dit spel? En dat je jouw tegenstanders naar 0 seconden moet spelen om bekroond te worden tot De Slimste? Maar wees snel!

Want één ding is zeker: met deze vernieuwde versie met meer dan 6.000 verrassende vragen en antwoorden is De Slimste Mens ter Wereld goed voor urenlang speelplezier!

Speel de populaire tv-quiz De Slimste Mens Ter Wereld thuis aan tafel en ontdek in vijf spannende rondes wie van jullie De Slimste is. Verdien je eerste secondes met de Ronde 3-6-9; geef razendsnel de vier goede antwoorden in de Ronde Open Deur;  kun jij de Puzzel oplossen terwijl jouw zuurverdiende secondes wegtikken? Hoeveel goede antwoorden weet je bij de Ronde Ingelijst? En dan moet de Finale nog beginnen: Eén vraag, vijf antwoorden.

De vernieuwde versie van De Slimste Mens Ter Wereld het bordspel is vanaf 1 oktober verkrijgbaar.

OVER HET SPEL D

De gloednieuwe console laat de tijden van alle spelers naast elkaar zien. Hierdoor is de strijd om de tijd nog spannender dan ooit tevoren! Speel je tegenspelers naar nul seconden in vijf rondes vol ingewikkelde vragen en puzzels.

Deze nieuwe uitgave zit boordevol nieuwe vragen voor doorgewinterde spelers, maar biedt ook een prachtig eerste Slimste Mens ervaring. Het is mogelijk om de inhoud van dit spel te combineren met vragen uit eerdere versies.