Vlaamse Ardennen film ADAM & EVA eindelijk in de zalen

Drie jaar deed regisseur Nicolaas Rahoens erover om zijn passieproject “Adam & Eva” te verwezenlijken. Nadien moest er een tour volgen langs de Vlaamse culturele centra. De eerste corona-golf stak daar een stokje voor. Nadien stond de publiekspremière op de eerste wintereditie van Filmfestival Oostende gepland. De tweede corona-golf besliste hier anders over. Nu volgt dan eindelijk de langverwachte vertoningen in de culturele centra na de Belgische Première, nu vrijdag in Cinema Storck (Kinepolis Oostende).

“Adam & Eva” gaat over de neerslachtige, aan lager wal geraakte professor Adam (Bob De Moor), wiens levenslust terug wordt aangewakkerd wanneer hij halsoverkop verliefd wordt op een lokale schoonheid uit de Vlaamse Ardennen (Peggy Schepens) en wanneer er een mooie vriendschapsband ontstaat met de zieke Michel (Marijn De Valck), zijn mysterieuze weldoener. 

Drie jaar na het eerste geschreven woord heeft regisseur Nicolaas Rahoens de romantische komedie “Adam & Eva” ingeblikt. Een charmante volksfilm waar drama, romantiek en vooral humor de belangrijkste ingrediënten zijn. Maar Adam & Eva is niet zomaar een film waarvan er twaalf zijn in een dozijn. Adam & Eva is een sociaal-cultureel project met als doel mensen samen te brengen en vooral de pracht en praal van de Vlaamse Ardennen onder de aandacht te brengen.

Belgische première op 10 september (20.00 uur) in Cinema Storck, een initiatief van Filmfestival Oostende, in aanwezigheid van cast (Bob De Moor, Peggy Schepens, Robrecht Vanden Thoren) & regisseur (Nicolaas Rahoens). Tickets inclusief receptie via Kinepolis Oostende. Nadien kan je de film ook meepikken op deze locaties