Vlaamse film DE GEBROEDERS SCHIMM in griezelstijl in première

Vrijdagavond 29 oktober ging in Kinepolis Antwerpen de geestige griezelfilm De Gebroeders Schimm in première. Met indrukwekkende special effects, griezelige monsters en originele personages, werd dit passieproject van de broers Michael en Andrew Van Ostade lovend onthaald. Deze Vlaamse familiefilm palmt de herfstvakantie in met tal van avant-premières en is vanaf 3 november te zien in 23 bioscopen.

De officiële Belgische première van de film De Gebroeders Schimm was een feestelijk evenement, volledig in de griezelstijl van de film. In de donkere cinemazaal gingen Michael en Andrew (regisseurs/scenaristen/acteurs) als professionele spokenjagers, in vol ornaat van hun personages, op zoek naar “emonen” (de persoonlijke demonen uit de film). Er werden geen paranormale verschijnsels gevonden, dus de film kon beginnen.

Na de film werden alle eregasten op het podium gehaald – onder een daverend applaus van de volle zaal – door presentator Jelle Mels (Karrewiet): Michael en Andrew Van Ostade, Tine Embrechts, en de nieuwkomers Eva Luna Van Hijfte, Nilou Hemat en Henri Medard.

Meer info op www.degebroedersschimm.be