200 mannen vieren tijdens exclusieve Men’s Night verjaardag TOM WAES

De ZEB-winkel in Merchtem werd op donderdagavond omgetoverd in een ware mancave. De aanleiding was de verjaardag van ZEB ambassadeur Tom Waes. Maar het idee voor een exclusieve mannenavond is ontstaan tijdens één van de vele klantenpanels waar de winkelketen feedback vraagt aan zijn klanten wat ZEB nog kan verbeteren.

‘Opvallend was dat de mannen heel erg gecharmeerd waren dat hun mening en niet enkel die van de vrouwen gevraagd werd. En ze opperden zelf het idee van een fashion-event, enkel voor mannen’, aldus Erika Mees, marketingdirecteur bij ZEB.

Dat het een geslaagde Men’s Night zou worden, stond in de sterren geschreven. 800 geïnteresseerden schreven zich in voor de exclusieve Men’s Night met food, drinks, amusement en muzikale beats door DJ Lotte Feyen. Hiervan werden 200 gelukkigen persoonlijk uitgenodigd op het evenement.

De sfeer was uitstekend. Kickeren en vogelpik bleken de populairste activiteiten, maar ook om te koersen tegen Tom Waes werd er aangeschoven. De mannen konden beroep doen op persoonlijke stylistes die hen kledingadvies op maat gaven en toen winnares Julie Van den Driesschen van Bake Off 2018 langskwam met de verjaardagstaart voor Tom, zongen 200 mannen uit volle borst Happy Birthday to Tom mee.

‘Ik vond het een geweldige avond’, zei Tom Waes. “Echt super dat ZEB voor mij zo’n verjaardagsfeest georganiseerd heeft. Ik ben nu al vier jaar het gezicht van ZEB en ik doe dit nog steeds met evenveel passie. De mensen die bij ZEB werken zijn stuk voor stuk gedreven in hun vak, fier op wat ze doen, oprecht met hun ding bezig. En dat is hoe ik ook in het leven sta”, legt de trotse ambassadeur uit.