ASTRID BLACK LABEL – De collectie voor fashionable ladies

Vorige seizoenen verraste Astrid Coppens ons al met kleuraccenten zoals kaki en terra in haar Astrid Black Label-collectie bij ZEB. Dit najaar gaat ze voor een iets minder subtiele aanpak en koos ze voor metallic blue en out of the box animal prints. Color is dus écht the new black, alhoewel die perfect little black dress wel een must-have blijft in de collectie.

Astrid Black Label is niet meer weg te denken bij ZEB. Astrid bleef haar “Black Label”-fans keer op keer verrassen met stijlvolle designs, en de laatste seizoenen dook steeds meer kleur op in de collectie. Mooie neutrals en trendy aardetinten stalen vorig seizoen de show, maar dit najaar overstijgt Astrid alle verwachtingen. 

Waar het vroeger vooral party dresses waren in 50 shades of black, zien we nu veel stijlvolle items die 100% inspelen op de trends van het moment. Aardetonen en animal prints spelen hierin een enorm grote rol, maar zien we terugkomen met een serieuze twist die enkel Astrid kan verzinnen.

De geboorte van haar dochtertje Billie-Ray heeft  ongetwijfeld iets te maken met deze switch. Astrid Coppens is helemaal opengebloeid in haar rol als mama en dat zie je terugkomen in de collectie: lange mantels, classy maxijurken, stijlvolle midi-rokken en prachtige blouses en pulls met pofmouwen.

Very stylish & classy dus! Niet enkel de designs, maar ook de materialen, stoffen en prints zijn helemaal on trend. Zo kiest Astrid voor een eigen twist op de populaire animal print en maakte ze een uitvergrootte versie van een vlinderpatroon. Het zebrapatroon van vorig seizoen is ook helemaal terug in een interessante kleurencombinatie van donkerbruin en metallic blue. Daarnaast zien we heel veel vegan leather terugkomen in donkerbruin en natuurlijk het iconische Black Label black.

Over elk afzonderlijk stuk is dus goed nagedacht, maar Astrid had ook al mogelijke outfit combinaties in het achterhoofd bij het maken van deze najaarscollectie: “Een dinner party met vrienden, een avondje dansen of gewoon dressed up for work: alles is aanwezig in deze collectie om er classy en stijlvol uit te zien voor elke occasion!” aldus Astrid.

Zoals elk jaar zitten er ook enkele accessoires bij de collectie. De juwelen springen er weer uit en zullen je gegarandeerd doen shinen! Zo heeft Astrid haar favoriete stuks al uitgekozen, de open hoop earrings.

Deze kleurrijke collectie zal meteen in het oog springen wanneer je de ZEB-winkel binnen wandelt! Benieuwd? Dan hebben wij goed nieuws, want je kan ze nu al gaan ontdekken in alle ZEB-stores en op zeb.be