BARTEL VAN RIET en KÜRT ROGIERS ambassadeurs van de armbanden Gemini Basics

Mannen en armbanden. Het is meer en meer een match. Het Belgische merk Gemini blinkt hierin uit met zijn handgemaakte natuurstenen armbanden. Bartel Van Riet en Kürt Rogiers zijn alvast fan en ambassadeur. En ook Europa is mee met de hype. 100% Belgisch en gemaakt in sociale ateliers.

Het Belgische Gemini gaat met zijn armbanden resoluut voor een mannelijk doelpubliek. Geen unisexmodellen, maar stoere en stijlvolle exemplaren. Met drie collecties is het zelfs moeilijk kiezen. De Gemini Basics zijn vervaardigd uit natuursteen en hebben een metalen spacer. Met keuze tussen glanzende of matte afwerking en 6 basiskleuren. De Classics zijn de basis. Alle stenen zijn met zorg geselecteerd en de armbanden zijn afgewerkt met een oud-zilveren spacer. De Special-collectie ten slotte is ideaal in combinatie met andere armbanden. Gemaakt uit leder en met een ruwere vintage afwerking. Voor ieder wat wils dus. 

Bartel Van Riet is alvast fan en ambassadeur. En dat Gemini een totaalplaatje is dat klopt, bevestigt het Unizo label ‘Handmade in Belgium’. Meer nog, het merk stelt meer dan 80 mensen tewerk in twee sociale ateliers. Mensen die niet op de gewone arbeidsmarkt terecht kunnen, maar zo toch een kans krijgen. En zo kan jij deze producten met een gerust hart in huis halen of cadeau geven.