Bekend Vlaanderen op de première van SNEEUWWITJE

Gisteren ging de musical “Sneeuwwitje” in première in Theater Elckerlyc in Antwerpen. De hoofdrol is weggelegd voor Maureen Vanherberghen, gekend bij het grote publiek als lid van de “Ketnetband”, Ketnetmusical “Troep” en presentatrice van “Qmusic”. Heel wat bv’s waren aanwezig op de feestelijke première. Bekijk hier het fotoverslag!

Producent Deep Bridge pakt uit met een nieuwe versie van het bekende sprookje. Een nieuw script, nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums.

‘Sneeuwwitje’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Wat de koningin niet weet, is dat Sneeuwwitje intussen opgegroeid is tot een vrijgevochten, jonge vrouw. Wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?

De hoofdrol wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen. Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, De Prins van dienst. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij, als een gloednieuw komisch duo, koningin Frida en knecht Floris. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke en is understudy voor de Koningin.

Geen musical zonder een straf ensemble! Inge Teeuwen, Nando Tilkin, Jens Sauviller, Zoë Guisson, Thomas Van Achteren en Steve De Schepper vervolledigen de cast. De regie is in handen van Mart van den Hout en Thalisa Mintiens zorgt voor de choreografie, Jan Meerman schreef het script en Ad van Dijk componeerde de muziek.

‘Sneeuwwitje’ speelt nog in Gent (Capitole), Plopsa De Panne (Proximus Theater) én Hasselt (Ethias Theater).

Info & tickets:  www.deepbridge.be