BELLE PEREZ brengt een best of album uit

Dit jaar viert Belle Perez 20 jaar carrière en hits. De Limburgse, met Spaanse roots, brak door in 1999 met ‘Hello World’, een aanstekelijke popsong waarmee de jonge Belle scoorde in alle uithoeken van de wereld. Toch was het met de switch naar Latino/pop dat zij zich kon nestelen aan de absolute muziektop in de Benelux. De nummer 1 hits stapelden zich op en songs als ‘El Mundo Bailando”, “Enamorada” en “Que viva la vida” werden echte klassiekers. Belle Perez is nog altijd de onomstreden koningin van Radio 2 Zomerhit en won maar liefst 5 keer op rij deze begeerde onderscheiding.

20 jaar later is Belle Perez nog altijd één van de grote gevestigde waarden in ons land. Haar deelname aan Liefde voor muziek werd fel gesmaakt en vorige zomer sneed ze met veel succes een nieuw muzikaal hoofdstuk aan door haar samenwerking met het producersteam The Swaggernautz uit LA (bekend van Luis Fonsi, Demi Lovato, Britney Spears,…). De single ‘Rumba’ werd een voltreffer en Belle werd na al die jaren genomineerd voor de Radio 2 ‘Zomerhit’.

Het succes van ‘Rumba’ krijgt een vervolg in een nieuwe samenwerking met The Swaggernautz in de vorm van de nieuwe single ‘Indirectas’. Meteen de voorloper van het album ‘Fiesta Perez’.

‘Fiesta Perez’ is een absolute must have voor alle fans van Latino/pop. Naast alle grote hits van Belle, bevat het album 4 nieuwe tracks waaronder de single ‘Indirectas’ en dat alles in een heel zomerse digipack!

Het album wordt officieel voorgesteld tijdens het Belle Perez ‘Fiesta Perez’ concert op 1/06/2019 in De Roma, Borgerhout