BJORN VERHOEVEN naar Nostalgie

HIJ IS TERUG! Nostalgie bouwt verder aan zijn programmering. Na Evy Gruyaert en Herbert Bruynseels versterkt de radiozender zich met BJORN VERHOEVEN (39). Hasselaar Bjorn was nauwelijks 15 toen hij voor de eerste keer op nationale radio te horen was.  Zo maakte hij bijna 20 jaar het mooie weer bij Qmusic en Joe, waar hij o.m. de ochtendshow presenteerde. Bij Nostalgie zal hij vanaf 2019 de vrijdag- en zaterdagavond voor zijn rekening nemen. Je kan Bjorn omschrijven als ‘levensgenieter’, ‘prettig gestoord’ en ‘grote bek’. De perfecte mix dus om het weekend de nodige schwung te geven.

Bjorn: ‘Na 9 maanden radiostilte merkte ik dat ik de studio echt wel miste, een gevoel dat ook nog eens werd bevestigd door de mensen waar ik vroeger radio voor maakte. Ik ben dan ook heel blij om binnenkort opnieuw luisteraars te entertainen. Het enige wat ik nodig heb is een microfoon, een telefoon en vooral veel muziek, maar daarvoor zit ik bij Nostalgie wel goed’.

Over Nostalgie: Nostalgie bestaat in 2018 10 jaar en is een joint venture tussen de internationale radiogroep Nostalgie en Mediahuis. Bij de meest recente luistercijfers die op 12 december 2018 werden gepubliceerd, behaalde de zender een marktaandeel van 7,2% op de algemene doelgroep 12+ en 10,5% op de voor Nostalgie belangrijke groep 35-54. Daarmee is Nostalgie de sterkst groeiende radiozender van Vlaanderen.