Foto’s: BV’s op de rode loper van première CHATEAU CUPIDO

Zondagavond vond de grote première plaats van “Chateau Cupido” in het Antwerpse Theater Elckerlyc. Onder het kritisch oog van heel wat BV’s kweten hoofdrolspelers Karen Damen, Gert Verhulst en James Cooke zich met verve van hun taak.  Bekijk hier het fotoverslag!

“Chateau Cupido” is een romantische komedie van de hand van Studio 100-baas Gert Verhulst. De regie is in handen van Stefan Staes. Het verhaal gaat over de populaire TV-presentator Jack (Gert Verhulst) plant een amoureuze escapade met Bettie (Karen Damen) in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman Alain (James Cooke) op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat ook zijn buurman amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet, gaan de poppen pas echt aan het dansen.

“Chateau Cupido” is een samenwerking tussen Studio 100 (Gert Verhulst) en Uitgezonderd .Theater (James Cooke). Het duo Gert Verhulst & James Cooke blijkt de laatste jaren dé garantie te zijn voor amusement en succes. Ze maakten eerder al samen TV, radio, film en nu staan ze dus voor het eerst samen op de planken met een nagelnieuwe komedie.

Nog tot 16 februari in Theater Elckerlyc in Antwerpen. “Chateau Cupido”, zal ook te zien zijn in de Gentse Capitole op 7 en 8 maart!

Info & tickets: www.uitgezonderd.be