CELIEN DELOOF showt makelaarstalent in Huizenjagers

Vanaf maandag zetten drie nieuwe Huizenjagers alles op alles in de Noorderkempen, de regio rond Kapellen, Turnhout en Mol. Eén van de makelaars is alvast geen onbekend gezicht: Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans. Celien rolde in het vastgoed door haar man Nico, die ze leerde kennen in de coulissen van een optreden van haar mama. Nu hebben ze ook een eigen kantoor met de toepasselijke naam ‘CN Vastgoed’. Zangtalent heeft ze alvast in overvloed, maar kan ze de andere makelaars een toontje lager doen zingen? In de eerste aflevering mag ze zich al meteen bewijzen voor profvoetballer Jimmy De Jonghe en zijn vriendin Vanessa, die op zoek zijn naar een grote villa mét zwembad.

Eén van de andere makelaars is de 47-jarige Bart. Hij is de zaakvoerder van ‘Home id’ in Turnhout. Hij komt uit een huizenbouwersfamilie en kreeg de microbe van het vastgoed binnen met de paplepel. Een echte topverkoper met een topslogan: ‘verkopen met passie’. Bart gaat volop voor de winst, want in het vastgoed is het altijd een kwestie van de eerste te zijn.

En ook de 34-jarige Mara heeft heeft al wat ervaring in het immowereldje. Eén jaar geleden stampte ze het kantoor ‘Vastigo’ in Malle uit de grond. Haar vader werkt in hetzelfde gebouw dus ze kan altijd bij hem terecht voor advies. Om een huis te verkopen, heeft Mara een eigen visie ontwikkeld. Eén ding staat vast: ze heeft zin in de strijd.

Aflevering 1 op maandag 18 maart

De eerste opdracht van de week komt van profvoetballer Jimmy De Jonghe van Beerschot-Wilrijk en zijn vriendin Vanessa Morgan. Ze zoeken een villa in Schilde of Zoersel. Drie slaapkamers, twee badkamers en een dressing zijn voor dit jonge, bekende koppel een must. Zicht op het groen en dichtbij een snelweg zijn dan weer mooi meegenomen, maar het allerbelangrijkste is misschien wel het zwembad, want dat is hun ultieme droom. Ze hebben er 650.000 euro voor over. Vanessa is beginnend makelaar, dus de Huizenjagers zijn op hun hoede.

Aflevering 2 op dinsdag 19 maart

In Vosselaar of Beerse zoeken Sarah en Simon na acht jaar een eigen stekje om samen te gaan wonen. Ze willen een huis in een kindvriendelijke buurt, want ze hebben een kinderwens. De woning moet instapklaar zijn met drie slaapkamers, een badkamer met bad én douche en liefst twee toiletten. Bovendien is een zuidgerichte tuin een belangrijke eis. Maar alles staat of valt met de stijl, want voor Sarah moet het huis koste wat het kost modern zijn, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Hun budget is 350.000 euro.

Aflevering 3 op woensdag 20 maart

Tussen Boechout en Brecht zoeken paardenliefhebbers Eline en Jonas een huis in landelijke stijl of een hoeve voor 560.000 euro. Drie slaapkamers en een grote leefruimte met veel lichtinval zijn een belangrijke wens. Ze hebben ook minstens één hectare grond nodig en een stal voor maar liefst tien paarden. En net dat laatste maakt de opdracht er niet gemakkelijker op.

Aflevering 4 op donderdag 21 maart

Els en Bob zoeken een huis met meer rust en ruimte voor 350.000 euro. Er moeten drie slaapkamers zijn en mooi uitzicht op het groen. Voor Els en Bob mag er gerust nog wat werk aan zijn, want ze steken graag de handen uit de mouwen. Het koppel heeft wel een paar erg specifieke wensen: ze willen drie bijgebouwen én veel grond om zo een kinderboerderij op te starten en yogalessen en creaworkshops te geven …

Week 8 Huizenjagers – van maandag 18 t.e.m. 21 maart telkens om 19.45 op VIER