CFÉ Belgium van TONYA MAS gaat internationaal met unieke collectie voor SIDESTEP

Als het aan SIDESTEP ligt, worden de komende feestdagen onvergetelijk! Zo inspireert de sneaker retailer met fashionable gifts voor iedereen op je lijst (inclusief jezelf) en staat creativiteit meer dan ooit centraal. Het feestje stopt daar echter niet, gezien SIDESTEP – in partnership met Soles4Souls – ook nog eens iedereen aanspoort om tijdens de eindejaarsperiode z’n schoentje aan de samenleving bij te dragen. Onvergetelijk is een understatement bij deze!

EEN SEIZOEN OM TE GEVEN

Uiteraard draaien de feestdagen niet alleen om cadeaus krijgen en geven, maar ze vormen wel een mooi begin! Sterker nog, tijdens een ongewone feestperiode zijn welgemeende geschenken en attente verrassingen extra waardevol. Of je nu op zoek bent naar de perfecte schoenen om cadeau te geven of jezelf net wilt verwennen met een nieuw paar om het nieuwe jaar in te stappen, de Holiday Styles van SIDESTEP maken elke look af. Of je nu kiest voor een feestelijke of eerder relaxte vibe (enhoe klein of groot het feest ook moge zijn) SIDESTEP zorgt steeds voor de meest stijlvolle match.

Ontdek de SIDESTEP Holiday Styles hier

EEN SEIZOEN OM  (TERUG) TE GEVEN, MET SIDESTEP EN SOLES4SOULS

Een ander stijlvol geschenk waarmee je nooit kan missen volgens SIDESTEP? Goed doen voor anderen! Als onderdeel van SIDESTEP TMRW – het duurzaamheidsproject van het merk – slaat SIDESTEP de handen in elkaar met Soles4Souls. Samen geven ze gedragen sneakers een tweede leven om gemeenschappen in nood te ondersteunen. Zo kan iedereen vanaf 1 december zijn gedragen sneakers doneren in alle SIDESTEP-winkels in Duitsland, Nederland, België en Spanje. Daarna zorgt Soles4Souls voor de rest! De non-profit organisatie maakt er via haar micro-ondernemingsprogramma haar missie van om gedragen schoenen en kledij te transformeren in kansen. Zo wil de non-profit banen creëren en communities in staat te stellen de armoedecirkel te doorbreken.

EEN SEIZOEN OM TE CREËREN MET CFÉ BELGIUM

Ook SIDESTEP’S engagement om opkomende creators te steunen, neemt geen kerst break! Om creativiteit en stijl ook tijdens de  feestdagen te vieren, lanceert SIDESTEP STUDIO een athleisure-capsulecollectie met CFÉ Belgium, het modelabel van de Belgische ontwerpster Tonya Schamp. Gevoed door haar liefde voor koffie, creëert Tonya kleding geïnspireerd op haar favoriete drankjes, allemaal met hun eigen unieke persoonlijkheid en stijl! De CFÉ X SIDESTEP-drop is gewijd aan een nieuwe favoriet van Tonya, een verfrissende lavendel ijsthee. De exclusieve samenwerking bestaat uit een sweatpants (€69) & sweatshirt (€69) combinatie, inclusief een cropped top (€35). Je kunt de limited collectie shoppen in de SIDESTEP-winkels in Antwerpen, Brussel, Amsterdam, Rotterdam of Stuttgart, samen met een CFÉ-koffiemok (€25) voor al je on-the-go holiday shopping uitjes.

“Ik ben zo blij dat SIDESTEP in mij geloofde en dat ze besloten om onze collectie niet alleen in België maar in verschillende landen te lanceren. Het is altijd al mijn doel geweest om internationaal te gaan met CFÉ, dus ik ben enorm blij dat ik dat nu samen met SIDESTEP STUDIO kan doen.” – Tonya Mas