CHARLOTTE CAMPION vervangt DAPHINE PAELINCK in de EWT-productie ‘Moeidenie!’

“Vermits Daphne Paelinck medisch verplicht wordt om zoveel mogelijk te rusten en het heel kalm aan te doen tijdens haar verdere zwangerschap, wordt zij op de valreep vervangen door Charlotte Campion, die dit weekend nog te bewonderen was tijdens ‘The Best of Musicals’.
Charlotte begint vanaf morgen met de hele cast intens te repeteren om de deadline van vrijdag aanstaande met glans te kunnen halen. Het EWT-Theater is haar enorm dankbaar om deze zware uitdaging te willen aangaan!”

Sinds het lichaam en de geest van Bompa Ollie niet meer even goed functioneren als vroeger, woont hij in bij zijn dochter en schoonzoon. Zijn kleindochter en beste maatje Annick is verpleegster en samen met haar biedt hij weerstand tegen het onbegrip dat hij moet incasseren voor zijn terminale beslissingen. Alleen God, die altijd bij hem in de kamer rondhangt, staat ook aan zijn kant. Maar probeer dat maar eens uit te leggen aan de rest van de familie!

Deze diepmenselijke komedie van bij ons zal U doen glimlachen, schaterlachen, stil worden en nadenken over de kleine en de grote dingen des levens.

Regie: Dirk Bosschaert
Cast : Door Van Boeckel, Theo van Baarle, Chris Mathieu, Marc Verbruggen,
Charlotte Campion, Iante Beyé, Reggy Turneer, Rosita Huybrechts en Jean Speicher

Info & tickets: www.ewt.be