DANA WINNER zet zomeroffensief in met unieke muzikale samenwerking

Een hoog kwalitatief feel good nummer. Dat is de nieuwe single ‘Waar Jij Ook Bent’ van Dana Winner. Onze intussen bijna iconische Vlaamse trots is meer dan ooit onderweg naar nieuwe hoogtes in haar indrukwekkende 30-jarige carrière.

Na haar juryplek in ‘The Voice Senior’, intussen meer dan 30 miljoen YouTube views voor ‘One Moment In Time’ en het aankomende jubileumconcert op 9 november in de Antwerpse Lotto Arena, zet Dana Winner alvast het zomeroffensief in als voorbode van de release van een 3 CD Collector’s Box in september met daarop alle grote hits, unieke live opnames en een aantal gloednieuwe nummers. 

“Voor ‘Waar Jij Ook Bent’ heb ik nauw samengewerkt en samen geschreven met de Nederlandse producer en componist, Gordon Groothedde”, zegt Dana. “Naast zijn recente werk voor o.a. Miss Montreal en Marco Borsato leverde hij ook de laatste hitsingle van o.a. Krezip af. Met Gordon werken was bijzonder fijn en inspirerend. Ook al heb ik het hem misschien niet altijd heel gemakkelijk gemaakt… Maar ik ben zo ontzettend trots op deze creatie en productie samen!”, aldus Dana Winner.

Ook voor de teksten van haar nummers legt Dana de lat altijd hoog en ‘Waar Jij Ook Bent’ is daar een mooi voorbeeld van. “Met deze nieuwe single hoop ik dat mensen mekaar even terugvinden. Er zijn altijd mensen in je leven waar je op kan terugvallen of waarbij je altijd terecht kunt. Echte vrienden, iemand die er altijd is, ook al zie je mekaar soms maanden of jaren niet.‘Waar Jij Ook Bent’ is de ideale zomersingle om met je beste vriend te klinken op hoe mooi het leven is samen.”

Vandaag sluit Dana Winner haar nagenoeg uitverkochte theatertour van meer dan 20 concerten af in Leuven. Deze zomer trekt ze live met band rond voor een 6-tal festivals in openlucht. In september staat opnieuw een concert in Zuid-Afrika gepland en vooraleer ze naar de Lotto Arena trekt, begint 5 oktober de start van een nieuwe theatertour in België en Nederland waarmee ze in totaal meer dan 30 voorstellingen zal spelen. In december sluit Dana het feestjaar af met 13 kerstconcerten in België, Nederland en Duitsland.