DANA WINNER | Zomerse videoclip voor ‘Waar Jij Ook Bent’

Dana Winner viert dit jaar 3 decennia als zangeres. Dat doet ze niet alleen met een uniek concert op 9 november in de Antwerpse Lotto Arena, maar ook met een live cd-opname, een nieuwe theatertour, optredens in Zuid-Afrika en Duitsland maar ook met nieuwe muziek.

De nieuwe single ‘Waar Jij Ook Bent’, mede geschreven door Dana zelf, is intussen twee weken uit en goed onderweg naar een echte zomerhit. Op Spotify werd het nummer intussen al bijna 50.000 keer afgespeeld en vorige week kwam Dana Winner als hoogste nieuwkomer binnen in de Vlaamse Ultratop 50.

“Omdat het nummer over vriendschap gaat, had ik het idee om echte vriendschap in beeld te brengen”, zegt Dana. “Voor dit zomerse feel good lied trokken we naar Gent en omstreken. Ik mocht een hele dag rondrijden met een bijzonder mooie Peugeot oldtimer uit de jaren ’50 in het zonnetje en in het centrum van Gent pikten we heel wat koppels, vrienden en mensen op die een ritje maakten bij mij op de achterbank. We vroegen hen om aan mekaar te vertellen hoe mooi hun vriendschap of relatie is en wat ze voor mekaar betekenen. En die bijzondere momenten hebben we vastgelegd op camera”, gaat Dana verder.

Voor deze nieuwe single werkte Dana Winner samen met de Nederlandse producer en songwriter, Gordon Groothedde. Het is de voorbode van een nieuw ‘Collector’s Album’ dat in september verwacht wordt.

“Dat mijn management en de productie de oldtimer meermaals hebben moeten in gang duwen, was misschien nog wel het meest hilarische moment van de dag”, besluit een tevreden Winner.