DEBORAH OSTREGA in emotioneel theaterstuk ‘Orgasme 3’

Na het wonderlijke succesvolle ‘Kahlo’ nu terug een nieuw  herkenbaar en emotioneel theaterstuk ‘Orgasme 3’.

Frank ontmoet een straatzanger die hem introduceert in het leven van diverse mensen die in een kraakpand leven. Lieve mensen, gewone mensen allen met een verleden. Frank besluit om die mensen te helpen door hen terug te integreren in het gewone leven waar zij hun dromen kunnen waarmaken. Hij brengt de kunstenaar binnen in een galerij, bezorgt een van de vrouwen haar paspoort terug en maakt het mogelijk dat de andere vrouw de kans krijgt om een koffieshop te runnen. Mensen helpen is natuurlijk op zich niet slecht maar willen mensen wel geholpen worden? Kan je mensen wel helpen?

Dat en het feit dat we in een eenzame wereld leven waarin ook mensen met een gezin eenzaam kunnen zijn speelt een grote rol in het verloop van het stuk. Soms grappig…. Soms heel emotioneel en herkenbaar. Het publiek zit mee in het kraakpand en beleefd alles van zeer nabij. Een ervaring die zal beklijven!

Acteurs: Deborah Ostrega, Pascale Wouters, Ronald Van Rillaer, Kees Meerman en Arno Steenackers.

Regie: Nick delafontaine

‘Orgasme 3’ (theaterstuk van Ronald Van Rillaer). Van 20 maart tot 17 mei in de Werkplaats Look & Smile Van Loenoutstraat 38 2100 Deurne.

Info & tickets: www.look-smile.be

Foto: Frederic Haemelinck