‘DeDJU!’ – De volledige biografie van IVO PAUWELS

“Dit heb ik nog nooit verteld. Ik ben in mijn leven geweldig recht door zee geweest, daardoor soms vele mensen kwetsend. Ik kon hard zijn. Mea culpa daarvoor. Toch kan ik wel stellen dat ik een geweldig leven heb gehad, vele zalen aan het lachen heb mogen brengen, het blijft nazinderen.”

Iedereen kent Ivo Pauwels als de vloekende boer uit de VTM serie ‘Nonkel Jef’, maar hij was ook een krak in het imiteren van koning Boudewijn. Honderden rollen heeft hij gespeeld, op tv en op de planken. Voor het eerst vertelt de acteur zijnvolledige verhaal, en hij doet dat in z’n eigen woorden Eerlijk, recht uit het hart. Geheimen worden ontbloot. Over de vrouw die hem heeft ontmaagd. Over de nacht in de gevangenis inParijs. Zijn avonturen in Congo en vele andere verre landen.

Alles heeft hij uit zijn eigen pen laten vloeien. Dit is zijn eerste en vermoedelijk ook zijn laatste boek. In zijn levensavond wil hij graag terugblikken. Met een lach en een traan, en optijd en stond een goeie vloek.

Een boeiende, geïllustreerde autobiografie met vele nooit eerder vertoonde foto’s uit zijn privéarchief.

Dedju toch, dit heb je nog nooit gezien!
DEDJU! Wat heb ik allemaal meegemaakt – Ivo Pauwels – ISBN 9789082987140 – hard cover met gouden leeslint| € 24,99 Verschijnt 22 september 2020.