Een luxe vakantie bij jou thuis dankzij ASTRID BLACK LABEL

Dankzij de nieuwe voorjaarscollectie van Astrid Coppens hebben we ook thuis een vakantiegevoel. Haar 16de Astrid Black Label-collectie voelt heel zomers aan en heeft een heel hoog high end- gehalte, net of we vertoeven in een luxe villa in Sardinië. Warme kleuren, luxueuze stoffen, artsy prints én natuurlijk de perfecte little black dress kunnen dan ook niet ontbreken.

Astrid Black Label is al jaren een vaste waarde in alle ZEB-winkels, maar maakte vooral de laatste seizoenen een grote evolutie door. Waar we vroeger bijna een volledig zwart rek zagen, trakteert Astrid ons nu op een gevarieerd kleurenpallet in luxueuze stoffen met de nodige black key pieces. De designs? Die waren altijd al stijlvol. Maar Astrid stepped up her game en ging voor een voorjaarscollectie die we zo op een prestigieuze catwalk zien.

Zo werd er namelijk met stoffen als satijn en linnen gewerkt in enkele stuks, waardoor ze net dat little extra something kregen. Daarnaast werd er ook erg ingespeeld op de trends van het moment zoals de shoulder pads, puffed sleeves en co-ords; wat de collectie tijdloos en toch modieus maakt.

De rising star van dit seizoen is sage! Dit is een zachte muntkleur die perfect te combineren valt met de andere it-colors bordeaux en blend in beige. Wij krijgen het al meteen warm bij het zien van deze color combo’s. Instant vakantiegevoel? Check!

Maar niet alleen de kleuren vallen op, ook de prints en designs zijn weer helemaal out of the box. Zo ontwierp Astrid drie nieuwe prints: de renaissance print (waar verschillende grafische elementen gezichtjes vormen die een heel artsy feel aan het design geven), de monogram print (architecturale lijnen die ons doen wegdromen naar luxueuze villa’s in het buitenland) en een classic marble print. Drie heel diverse prints, maar allemaal 100% Astrid!

De nieuwe voorjaarscollectie van Astrid Black Label has it all! Zweverige maxi dresses, getailleerde blouses, stijlvolle co-ords en natuurlijk zwarte must have pieces. Ook zitten er zoals elk jaar weer enkele prachtige juwelen en handtassen bij, die elke outfit compleet maken.

Wil jij ook een stukje zomer in huis halen? Dan moet je gewoon de nieuwe Astrid Black Label collectie ontdekken op www.zeb.be of in één van de ZEB-winkels.