ELINE DE MUNCK en ZEB openen DEUX pop-up op de Meir

Antwerpen – Eline De Munck scheert hoge toppen met haar tweede – of zoals ze in ’t Frans zeggen ‘deux-ième’ collectie van DEUX in samenwerking met ZEB. ‘DEUX staat voor sterke, onafhankelijke vrouwen die hun eigen pad bewandelen’, aldus De Munck.

Vanaf 7 september kunnen power ladies die op zoek zijn naar hun favoriete businesskledij terecht in alle ZEB-stores en online en nu dus ook in de DEUX pop-up op de Antwerpse Meir nummer 85. In deze luxueuze mini-boetiek, tussen de roze marmer en fluwelen paskamers kunnen bezoekers zich tegoed doen aan het hele gamma van Odette Lunettes, de DEUX-najaarscollectie en de op muziek-geïnspireerde collectie van le fabuleux Marcel de Bruxelles. 

‘De DEUX-collectie brengt kledij met ballen die kracht uitstraalt maar tegelijk heel vrouwelijk en sensueel is. We hebben zoveel mogelijk variatie gebracht in kleur, snit en stof en komen dit najaar o.a. met zes originele dameskostuums. Met de opening van de nieuwe pop-up met alle DEUX-pièces willen we iedereen onderdompelen in een totaalervaring en aantonen dat iedere vrouw sterk en onafhankelijk kan zijn.’ zegt onderneemster en ontwerpster Eline De Munck.