ELINE DE MUNCK opent ‘Sea’sonal Store in Knokke met Odette Lunettes

Eline De Munck opende vandaag, zaterdag 1 mei 2021, de deuren van een gloednieuwe ‘Sea’sonal Store van Odette Lunettes in Knokke. Het Belgische brillenmerk heeft er zo op de Kustlaan 229 een nieuwe Store bij. Naast Antwerpen en Gent, is er met Knokke een derde Store geopend. Eline De Munck lanceert ook meteen een mooi extraatje: een limited edition ‘Knokke Le Zoute’-montuur.

“Wat is er mooier dan een gloednieuwe ‘Sea’sonal Store aan de zee? Match made in heaven. Knokke is één van dé vakantieparadijzen in eigen land en bij dat zomers gevoel hoort natuurlijk een mooie zonnebril. Het zijn voor ons – en alle ondernemers – uitdagende tijden maar we blijven verder investeren in ons verhaal. Na Antwerpen en Gent, hebben we hier in Knokke gekozen voor een soort ‘spacey’ vibe in onze Store. We kijken er enorm naar uit om iedereen te mogen verwelkomen”, vertelt Eline De Munck. 

Het ‘Knokke Le Zoute’-montuur is geïnspireerd op het ‘Place m’as-tu vu’. “Dat ligt niet zo ver van onze Store en het is dé plek om met een zonnebril op je gezicht van een terrasje te genieten en te kijken naar iedereen die langsloopt. Wie doet dat niet graag?”, zegt Eline De Munck al lachend. Het montuur verschijnt in 1 kleur en wordt in zeer lage oplage geproduceerd. First come first serve dus.

In de ‘Sea’sonal Store zijn alle monturen van Odette Lunettes te vinden, zowel de optische als de zonnebrilmonturen. De Store is te vinden op de Kustlaan 229 in Knokke en is van maandag tot en met zondag – met uitzondering van dinsdag en woensdag – alle dagen geopend van 10u tot 18u. Tijdens de zomermaanden is de ‘Sea’sonal Store 7 dagen op 7 geopend. 

BIJNA 6 JAAR, 125 MONTUREN, 16 LANDEN

Odette Lunettes werd eind mei 2015 opgestart door Eline De Munck en zakenpartner Bob Geraets. Ondertussen zijn er al een 125-tal verschillende monturen in meer dan 700 variaties uitgebracht en zijn er al meer dan 400 verdelers in 16 landen. Het bedrijf groeide ondertussen verder naar 14 vaste werknemers en tal van freelancers. Naast de nieuwe ‘Sea’sonal Store in Knokke, blijven ook de DNA Store in Gent en de Antwerpse Odette Lunettes Flagship Store open.