ELLA LEYERS, SVEN DE RIDDER en SEAN DHONDT vormen de stemmencast in de hilarische animatiefilm – De Flummels!

Op 10 februari kan je de hilarische animatiefilm De Flummels ontdekken. Flummels zijn heerlijk pluizige beestjes in de vorm van een donut. Wanneer enkelen van hen per ongeluk door de tijd reizen, ontdekken ze dat hun soort ondertussen uitgestorven is. Het redden van zichzelf én hun soort belooft een wonderlijk avontuur te worden.

Actrice Ella Leyers kruipt met haar stem in de huid van het hoofdpersonage Op. Sven De Ridder leent zijn stem aan haar broer Ed. De andere stemmen worden ingesproken door Michiel De Meyer (Clarance), Cathy Petit (Dottie), Jan Schepens (Jepson), Sean Dhondt (Burnie), Mike Wauters (Hoss), Fleur Brusselmans (Alma), Thomas Cordie (Museum Stem) en Herbert Bruynseels (Dr. Chung). Dirk De Geyndt is verantwoordelijk voor de stemmenregie. Ella Leyers heeft er zin in: “Ik ben superblij om nog es aan een dubbing te mogen meewerken… Ik begin alvast elke dag donuts te eten om in de sfeer te geraken! ” 

Synopsis 

1835, de Galapagoseilanden. Ed en z’n zus Op zijn Flummels – pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen wanhopig hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op hun soortgenoten, loopt volledig mis. Ze belanden in een tijdsbloem die hen naar de moderne samenleving katapulteert. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood, en het ergste van al, dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn! Met nieuwe vrienden aan hun zijde – de Uitstervers – beginnen Op en Ed aan een wilde reis doorheen de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen… en zichzelf en hun soort redden?