ERIKA VAN TIELEN stem in gloednieuwe animatieserie Becca’s Bende op Nick Jr.

Vanaf a.s. maandag 4 maart is Becca’s Bende iedere maandag tot en met vrijdag te zien om 10.45 uur op Nick Jr.  

In het Wiebelstaart Bos woont het kleine vogeltje Becca. Zij en haar vriendjes Russel,Sylvia en Pedro zijn altijd klaar voor avontuur. Becca ziet overal avontuur in, wat nogal eens resulteert in moeilijke situaties. Maar op deze momenten is Becca op haar best. Het brengt haar meest unieke ideeën boven, en toont haar hart, positieve denken en leiderschap. En daarmee verandert elke kinderlijke uitdaging in de beste dag ooit. Becca durft snelle beslissingen te nemen en spoort een hele generatie kinderen aan om nooit op te geven, ambitieus te zijn en grote ideeën te hebben. En als je dat doet, komen de avonturen vanzelf op je af!

Erika van Tielen, ambassadrice van Viacom-TV zender Nick Jr, spreekt de stem in van Lola: Lola is een konijn, ze runt de winkel in het hart van het Wiebelstaart Bos. Ze is de beste vriendin van Mams – de moeder van Becca – en een behoorlijk goeie rapper. Je kunt niet in haar winkel winkelen zonder haar 7 levendige kinderen tegen te komen.

Erika van Tielen vindt stemmetjes inspreken heerlijk; “puur met je stem een personage tot leven brengen. Deze keer speel ik een mama-konijn met een een hele troep kinderen. Toch is ze altijd vrolijk, relaxed en in-contol. Om jaloers op te zijn!”.Becca’s Bende is vanaf 4 maart elke maandag tot en met vrijdag om 10.45 uur te zien op Nick Jr.