FLOYD MAYWEATHER overhandigt Lifetime Achievement Award aan ISMAÏL ABDOUL

Gisterenavond ontving de Gentse bokser Ismaïl Abdoul een Lifetime Achievement Award uit handen van niemand minder dan bokslegende Floyd Mayweather. Dit gebeurde tijdens ‘An Evening with Floyd Mayweather’ in de Lotto Arena in Antwerpen. 

Een mooie ontmoeting tussen twee bokslegendes, waarvan het leven van de ene – Ismaïl Abdoul – verfilmd wordt en binnenkort de laatste opnamedagen ingaat. Nabil Mallat vertolkt in de film Cool Abdoul de rol van Ismaïl, met daarnaast hoofdrollen voor Anemone Valcke en Johan Heldenbergh.

Deze biopioc focust op de ‘rise and fall’ van Ismaïl ‘Cool Abdoul’. Deze topatleet had één doel: als bokser de absolute top bereiken. Maar op zijn weg naar de top raakt hij steeds meer verstrikt in een web van foute keuzes en criminaliteit. Gelukkig daagt Sylvie, de liefde van zijn leven, hem uit om de confrontatie met zichzelf en zijn daden aan te gaan.

Cool Abdoul wordt in het najaar van 2020 in de bioscoopzalen verwacht en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD).