Foto’s: ‘CAVALLUNA – LEGEND OF THE DESERT in première

Gisterenmiddag ging in het Antwerpse Sportpaleis de nieuw internationale paardenshow van Cavalluna, ‘Legend of the Desert’, in première. Bekijk hier het fotoverslag!

Op de feestelijke première ook heel wat bekende Vlamingen aanwezig. Grandioze paardrijkunst, acrobatiek, dans, muziek staan centraal in het nieuwe meeslepende verhaal van de makers van de eerdere paardenshows “Apassionata – Cinema of Dreams” en “Cavalluna – World of Fantasy”.

In ‘Legend of the Desert’ draait alles rond de prinses van een woestijnvolk die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt, want zij moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. De spannende ‘race tegen de tijd’ wordt neergezet door 90 medewerkers, 65 paarde en 2 ezels. De 10 vrachtwagens vervoeren de 1.500 m2 rijmatten, 135 ton zand, 190 kostuums, 4 videoprojectoren, 9 km kabel en een massa attributen. De paardenrassen die deelnemen aan deze voorstelling zijn wederom indrukwekkend: Friezen, PRE, Tinkers, Lusitano’s en Mini-Shetlanders. De equipes van o.a. Bartolo Messina, Giona en Hasta Luego zorgen voor adembenemende momenten en een perfecte vertolking van het ‘Legend of the Desert’-verhaal.

Aan de kassa zijn nog tickets verkrijgbaar voor wie vanmiddag zin heeft om in het Sportpaleis te gaan kijken naar de laatste ‘Legend of the Desert’. De voorstelling begint om 15.00 uur. Volgend jaar komt CAVALLUNA terug naar Antwerpen met ‘Secret of Eternity’, een gloednieuwe show. Vanaf zondagmiddag kan je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min) tickets bestellen voor de voorstellingen op zaterdag 20 maart, om 15.00 uur en zondag 21 maart, om 11.00 uur (nieuw) én16.00 uur.