Foto’s: VAPEURS 3 – TROSSEN LOS in première

Afgelopen vrijdag vond de feestelijke première van “Vapeurs 3 – Trossen Los” plaats in het Antwerpse Fakkeltheater. Heel wat genodigden kwamen over de roze loper. Bekijk hier het fotoverslag!

Deze heerlijke vriendinnenkomedie is een regie van Martin Michel met Anne Mie Gils, Lulu Aertgeerts, Myriam Bronzwaar en Nele Goossens in de hoofdrollen.

In deze nieuwe doldwaze komedie zoeken de dames de zee op! Tijdens hun luxe cruise ontbreken ook hier hun kwaaltjes en psychische ongemakken die bij de overgang horen niet. Lydia loopt (opnieuw) over van verliefdheid voor een toyboy terwijl de andere dames geconfronteerd worden met een man die bedriegt, de zoektocht naar een date of een writersblock. Kortom, ook tijdens deze reis zal je je geen moment vervelen!

Ook in 2021 verwent Uitgezonderd. alle dames onder het label “Ladies at the Theatre” met een splinternieuw avontuur van het vriendinnenclubje “The Flying Vapeurs”. Eerst hebben ze Bali verkend, daarna stonden ze op de skilatten in Oostenrijk en onlangs nog beleefden ze dolle nachten op een cruise. Deze keer trekken ze naar Zuid-Afrika. Een avontuur over zichzelf verliezen in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Vapeurs 4 – Op safari” is het vierde deel in een reeks van succesvolle vriendinnenkomedies. Stap opnieuw mee in deze hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen waarmee de vrouwen te kampen hebben. En geen nood, je hoeft de vorige belevenissen niet gezien te hebben om hiervan ten volle te kunnen genieten!

“Vapeurs 3 – Trossen Los” – Nog  tot 2 februari 2020 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Info & tickets: www.uitgezonderd.be