Foto’s: Veel bekend volk op première “BLIND GETROUWD”

Gisteravond ging onder grote belangstelling de komedie “Blind Getrouwd” in première. De première lokte heel wat bekend volk naar het Antwerpse Fakkeltheater. Bekijk hier het fotoverslag!

“Blind Getrouwd” is de opvolger van de succesvolle komedies “Komen (vr)Eten” en “Dubbeldate” die eerder volle zalen lokten in Het Fakkeltheater. Het is wederom van de hand van de gevierde komedieschrijver Jeroen Maes.

Het wordt gebracht door een heerlijke cast: Peter Bulckaen, Greet Rouffaer, Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes.

In “Blind Getrouwd” maken Marc en Francine zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen, Advocaat in spé, dit kan niet fout gaan! Op de avond van de eerste kennismaking is de opwinding dan ook groot. Maar bij de entree is het toch even schrikken, hij draagt een zwarte zonnebril en dan … die stok??  Marc en Francine zijn in alle staten en willen een ‘blinde trouw’ kost wat kost vermijden. Of ze slagen in hun plan daar komt u achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt.  ‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint … ?

Nog tot 3 maart in het Antwerpse Fakkeltheater. Tickets: www.fakkeltheater.be of 070/246.036 – Het tourschema door Vlaanderen vind je op www.prethuis.