GIRL-acteur VICTOR POLSTER te zien in internationaal dansgezelschap in Lier begin augustus!

Op 6, 7, 8 en 9 augustus staat de CC De Mol in Lier in het teken van een internationaal dansgezelschap “Les Danseurs Belges” waar ook Girl – acteur Victor Polster aan deelneemt.  “Les Danseurs Belges” is een uniek dansgezelschap dat een wisselende bezetting brengt van Belgisch topdansers die verbonden zijn aan internationale balletgezelschappen uit o.a. Frankrijk, Monaco, Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Rusland. Met de voorstelling REGARDS kan je nu begin augustus éénmalig al deze dansers samen aan het werk zien. Hun talent, creativiteit en harde fysieke werk resulteren in excellentie en virtuositeit op het podium. Er zijn nog enkele tickets te koop voor deze unieke voorstelling.

Les Danseurs Belges is een groep professionele Belgische dansers die allemaal in verschillende buitenlandse compagnieën werken. Het gaat over zowel Vlaamse als Waalse dansers. Eén keer per jaar komen ze samen tijdens hun zomervakantie om nog eens het podium te delen. Ze doen dan enkele voorstellingen voor eigen publiek. 

De vraag kwam van de dansers zélf. Hun strenge opleiding als kind en tiener liep voor velen een stuk gelijk, zowel in België als daarbuiten. Ze kennen elkaar dus al heel lang. Door hun internationale carrière zien ze elkaar bijna nooit meer, en dit is voor hen een toffe manier om terug contact te hebben. Los daarvan is het ook een kans om hen voor te stellen aan hun landgenoten, die hen vaak niet kennen. Een opportuniteit om ons eigen Belgisch talent te erkennen. Nadja Duijsters is de producer van LDB. Zij fungeert als een soort lijm tussen alle betrokkenen en bracht alle deelnemers samen.

Info & tickets: www.lierscultuurcentrum.be