GOVERT DEPLOIGE in Vlaamse stemmencast “Tom & Jerry”

De Vlaamse stemmencast voor TOM & JERRY is een mooie samenwerking geworden tussen nieuwe talenten en gevestigde waarden.
TikTok fenomenen Elias Verwilt (@eliasverwilt) en Bert De Kock (@bertnoternie) debuteren als inspreekstem met een grote dosis naturel. De Vlaamse dub mag naast deze prettige karakters rekenen op de enthousiaste stemmen van o.a. Govert Deploige, Nicolas Caeyers, Ben Segers, Michaël Pas, Sander Gillis, Juan Gerlo en Maureen Vanherberghen. 

SYNOPSIS:

Tom en Jerry’s nieuwe avontuur op het witte doek is een verbluffende combinatie van klassieke animatie en live-action. De twee wagen zich op nieuw terrein en worden gedwongen tot iets ondenkbaars… ze moeten samenwerken!

Als Jerry op de avond voor ‘de bruiloft van de eeuw’ in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Maar al snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt.

TOM & JERRY is vanaf 9 juni in de Belgische bioscoop te zien.