GUSTER DE COSTER en RUDOLF HECKE op tournee met “Kind van de Sixties”

Beide Gainsbourg boeken van Rudolf Hecke werden door de media met lof overladen en zijn nieuwste boek ‘De sixties’ deelt hetzelfde lot.

Na de succesvolle Gainsbourg theatertours waarin Rudolf bewees dat hij niet alleen een bevlogen schrijver is maar ook een excellent verteller, gooit hij alle remmen los met het muzikale vertelspektakel ‘Kind van de Sixties’.

Twee uur lang vervoering en verbazing, hilarische passages wisselen af met emotionele tussenstops, a trip down memory lane én brandend actueel.

Verhalen om duimen en vingers bij af te likken, gedrenkt in onvergetelijke sixties songs, gebracht door een explosieve live band en tot trance toe beroerende live interventies van sitarvirtuoos Nicolas Mortelmans.

Genoeg? Neen! Belpop reus en legendarische radio dj Gust De Coster voorziet de show van unieke geluidsdocumenten, groovy sixties plaatjes en far-out dj commentaar, alive en kicking!

De voorstelling die de sixties herdenkt zoals ze werkelijk waren; een wervelwind die veelkleurig voorbij raast en doet duizelen van genot. Mét een waarschuwing: de suikerklontjes die de bevallige hippie-hostess aan de ingang uitdeelt bevatten mogelijk lsd!

Op tournee vanaf 12/01/2019.

Info: www.rudolfhecke.be