GUY SWINNEN trapt zijn feestjaar af met een clubtour!

Dit jaar viert Guy Swinnen zijn 60ste verjaardag! Een uitbundig feestjaar met concerten in clubs (Origin Tour), in theaters en CC’s (Essential Tour) en op een flink aantal zomerfestivals.

Met zijn ‘Origin Tour’ keert Guy Swinnen vanaf dit weekend al terug naar zijn roots: de clubs en jeugdhuizen waar het voor hem allemaal begon. Dit voorjaar trekt hij zo naar verschillende jeugdhuizen en clubs, vergezeld van gitarist Yves Verthongen.

Tijdens de zomerperiode is er natuurlijk ruimte voor de zomerfestivals. Zo staan Guy en zijn band deze zomer op meer dan 20 festivals, waaronder de Weerde Bierfeesten, Moen Feest, Fundays Aarschot en het Labadoux Festival.

In het najaar maken de festivals plaats voor een nieuw luik in zijn feestjaar, want dan trekt hij met zijn band naar de theaters met zijn ‘Essential Tour’. Samen met zijn Guy Swinnen Band (Guy, David Piedfort, Bart Buls en Marcus Weymaere) gaat hij op theatertour.  Daarin put hij niet enkel uit eigen repertoire maar covert hij ook op onnavolgbare manier zijn eigen helden en laat hij ons de songs horen die hem de muzikant gemaakt hebben die hij vandaag is.

Alle shows van Guy Swinnen in dit feestjaar zijn overzichtelijk terug te vinden op zijn eigen gloednieuwe website  https://guyswinnen.com/