Helemaal Weg Van Jou // Nieuwe single van JO VALLY

Jo Vally blikt tevreden terug op 2019 en zit boordevol nieuwe plannen voor 2020!

In oktober 2019 sloot Jo Vally in alle schoonheid z’n feestjaar ’40 Jaar Jo Vally’ af met een uniek concert in de bekende danstempel Eldorado in Humbeek. Jo’s jubileumjaar dat in oktober 2018 aanving met een groots symfonisch concert in Kursaal Oostendewas tot de nok gevuld met jubileumoptredens, een culturele centra-tour en maar liefst 2 albumreleases.

Op dit moment werkt Jo heel intensief aan de voorbereidingen van z’n nieuwe theatertour ‘Mijn Levenswerk’die in de lente van 2020 in première gaat. ‘Ik wil er nog niet al te veel over kwijt’, aldus de zanger, ‘maar het wordt een unieke avondvullende show waarbij de vertolkingen van bekende en minder bekende hits worden gecombineerd met theater. De repetities zijn volop aan de gang, midden maart organiseren we de eerste try-out met publiek en vanaf dan staan we te popelen om de culturele centra in Vlaanderen aan te doen.’

Naast de voorbereidingen voor de nieuwe C.C.-tour werkt Jo op dit moment ook in de studio aan nieuwe songs.

Eén van die songs, ‘Helemaal Weg Van Jou’ werd vorig jaar al opgenomen en werd geschreven door Udo Mechels, Roel De Ruijter en Jo Vally zelf.

‘Helemaal Weg Van Jou’ van Jo Vally verschijnt op vrijdag 24 januari a.s. als digitale download en via streamingen kan eveneens worden teruggevonden als bonusnummer op het CD+DVD-album ’40 Jaar Jo Vally – Live In Concert’ dat ook verkrijgbaar is in de handel.

Wil je Jo Vally live aan het werk zien of wens je meer info omtrent de try-out van ‘Mijn Levenswerk’? Info: www.jo-vally.be