Het Witte Paard strikt NEST van De STRANGERS

Het Witte Paard zet in 2019 nog extra in op totaalbeleving. Verbazing, sensatie, amusement en genot zijn maar enkele van de emoties die elke gast zullen treffen gedurende deze spetterende liveshow! Imagine a night to remember. That’s what you get!
 
Ze presenteren reeds gekende, verbluffende cocktail van gevarieerde en tijdloze muziek, sensuele dans, verbazingwekkende acrobatie, oogverblindende kostuums en de nodige dosis glitter & glamour. Maar dan nog meer. Nog beter.
 
De cast bestaat dit jaar uit maar liefst 6 internationale acts die reeds furore maakten in binnen- en buitenland. Daarnaast vinden we onze femme fatale Sandrine met aan haar zijde Patrick Onzia, ook al enkele jaren een vertrouwd gezicht in Blankenberge. Daisy Thys en Dimitri Verhoeven brachten al menig publiek aan het zingen, lachen en dansen en kunnen dus allerminst ontbreken. Voor het tweede jaar op rij tekent ook Steve Ryckier present. De affiche wordt vervolledigd door Frédéric Celini en Nest van de Strangers!
 
Nest is niet alleen een grote naam, maar ook ideaal voor het publiek in Het Witte Paard, aldus organisator Frederic Loots in Het Laatste Nieuws. “We krijgen vooral Antwerpenaren over de vloer, die niet warmlopen om internationale sterren aan het werk te zien. Hij werd aanvankelijk enkel gecontacteerd om tijdens het diner, dat aan de show voorafgaat, op te treden.”
 
“Maar als ik er toch ben, kan ik evengoed in de show een medley zingen de van de bekendste nummers van De Strangers, aldus Nest.
 
Voor het derde jaar op rij tekent Jos Dom (Zone Stad, Spoed, Peter Pan, …) voor de regie. Hij staat gekend om theater met dat tikkeltje meer. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Voor de dans kunnen we dit jaar opnieuw rekenen op de Vegas Showgirls, onder leiding van Camilla Keutel. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.
 
Imagination 2019 loopt van 17 juli tot en met 9 september 2019.
 
Voor meer info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, kunt u terecht op de website www.witte-paard.be.