IDA DE NIJS in concert

Een prachtige stem live begeleidt door een orkest samengesteld uit muzikanten van de eerste rang in Vlaanderen. Twee van de beste achtergrondzangeressen maken het gehele muzikale plaatje van een ongekend niveau.

De inhoud van het programma zorgt dat het publiek zich aan een avond vol mooie, soms gevoelige dan weer vrolijke liedjes kan verwachten. Liedjes van Ida’s idolen zoals Ann Christy en Jasperina de Jong. Van Eva Cassidy ook, maar dan in het Nederlands. Afgewisseld met nummers van haar twee bijzondere albums waarvan ZANDLOPER niet alleen CD van de week werd op Radio 2 maar tevens op NPO5 in Nederland. Maar ook nieuwe liedjes van een CD die pas eind van het jaar uitkomt en de naam van de show krijgt. “UIT DE SCHADUW” zal zij brengen.

Haar speciale gast is Maarten Peters die 1000 km rijdt omdat hij dit absoluut niet wil missen. Maarten Peters is de componist en tekstdichter die schreef voor Liesbeth List, voor Margriet Eshuis, voor Frank Boeijen, Willeke Alberti en Rob de Nijs. Voor Jo Vally ook. Maar de laatste jaren ook voor Ida de Nijs en ze gaan een aantal van die liedjes laten horen.

“Uit de Schaduw” omdat dat is wat er die avond gebeurt. Ida de Nijs laat zien tussen welke Vlaamse sterren ze thuishoort. Live, ongekunsteld en vol vertrouwen dat ook U een heerlijke avond gaat hebben.

Er is niets aan het toeval over gelaten. Om 20.30 uur, op 8 juni stapt Ida de Nijs uit de schaduw in CC Zwaneberg te Heist-op-den-Berg.

Info & tickets: www.zwaneberg.be