JBC x KATJA RETSIN feestcollectie ligt nu in de winkel

Na een succesvolle twinning feestcollectie vorig jaar kroop Katja weer achter de tekentafel en ontwierp samen met JBC een collectie die op haar lijf – én op die van haar kinderen – geschreven is.

Presentatrice Katja Retsin gaat voor de derde keer in zee met modebedrijf JBC en creëerde een eindejaarscollectie voor vrouwen en kinderen. Samen met haar kroost, Manou (13), Milla (9) en Matisse (5), toont ze de twinning feestkledij met trots.

Zwart en kant ogen samen feestelijk en klassevol en dat heeft Katja goed begrepen. De zwarte kanten cocktailjurk met driekwartsmouwen brengt je instant in feestmodus. De gelijkaardige zwarte kanten bloes kan je dan weer perfect combineren met het kostuum dat in de collectie zit.

Verder zien we ook een streepje goud in de collectie. De kostuumbroek krijgt met de streep goud langs beide pijpen een feestelijk upgrade. De meer opvallende stukken zijn de zwart en goud gestreepte bloes en broek, de brede driekwartsbroek en in de kindercollectie het goudkleurige rokje.

Katja is grote fan van woordspelingen en dat zie je aan de truien en bloezen met opschriften. De kindertruien scanderen (mini) heartbreaker, de volwassen variant leest dan weer Heartbreaker’s Mom. Nog meer twinning opschriften? De grijze denim bloezen. Meisjes komen stoer voor de dag met de opschrift “Girl power” en jongens met “Boys trouble”. Met “My Rules” op de rug van de denim shirts voor vrouwen maakt Katja van moeders wil wet.

Katja denkt duidelijk ook aan de koukleumen onder ons, want de collectie bevat wollige stuks die perfect passen bij een glühweintje of een winterse (kerst)wandeling. Grijze lange cardigans houden jou en de kleine feestvierders warm. Vrouwen kunnen ook opteren voor een lange grijze jurk die je een comfy alternatief geeft voor de zwarte avondjurk.

De collectie is vanaf nu beschikbaar in elke JBC-winkel en online op www.jbc.be.