JENS VOLLENS steekt de draak met de BOB-campagnes met nieuwe single “4PROMILLE

Jens Vollens kennen we van de singles “Mama Courtois” waarmee hij de nationale pers haalde en de single “Trump” waar hij de “trumpiolen” van Donald naar voor bracht.

Dat Jens niet verlegen zit om een stunt weten we nu wel.

Deze 30 jarige Jens uit Roeselare, die ook al eens een pintje tapt, deelt ook de mening van een Vlaamse politierechter die stelt dat 2 glazen alcohol in het verkeer bijna te verwaarlozen zijn.

“Bij een feest hoort een glaasje met mate(n), weliswaar op een verantwoorde manier, maar 2 glazen moet toch kunnen?”. Dat dit een eeuwige discussie zal blijven is wel zeker, maar Jens ligt hier niet wakker van en gaat door met zijn vrolijke après-ski muziek!

De single werd net voor de feestdagen uitgebracht, en wie “feestdagen en drinken” zegt, zegt ook alcohol-controles! Ondertussen is ook gebleken dat deze BOB-controles niet immer serieus verlopen daar er geen middelen noch tijd zijn, volgens ons nationaal korps.

Voor Jens is de optelsom van “2 drankjes moet kunnen” en “de niet al te strikte BOB-controles”, het ideale thema om een lied over te maken met ditto videoclip.

De videoclip is net klaar, hierin steek Jens op ludieke manier de draak met de controles door de ravisante “BABBETTE” te laten fungeren als de controle-flik bij uitstek!

Zij neemt het niet al te serieus met haar uniform, heeft een wel zeer uniek blaassysteem en …. houdt van nette jongens fouilleren!

4 promille is de boodschap, ludiek dan, want uiteraard spoort Jens de jeugd NIET aan tot 4 promille maar tot voorzichtigheid, maar “2 pintjes, dat moet kunnen”, zegt hij!I

De videoclip is hier te bekijken https://www.youtube.com/watch?v=Fyyw1QKWDec