KAAT BOLLEN is de ideale vrouw

Op 19 maart 2020 gaat in Mechelen de nieuwe theaterproductie van theater M in première. ‘De ideale vrouw’ met o.a. Elise Roels uit ‘Thuis’ draait rond het thema polyamorie. Eén man wordt verliefd op twee verschillende vrouwen. Samen vormen ze voor hem de ideale vrouw. Maar is dit allemaal wel zo eenvoudig? Voorlopig wel, want beide vrouwen weten niet van elkaars bestaan… tot ze elkaar ontmoeten.

Theater M geeft wel vaker duiding aan hun eigen creaties via randactiviteiten en ook nu is dat niet anders. Ze strikten seksuologe Kaat Bollen om te komen praten over dit thema. Zij zal met al haar ervaring enkele gratis inleidingen geven voor aanvang van de voorstellingen en op woensdag 18 maart 2020 brengt ze een uitgebreide lezing over polyamorie eveneens gratis voor mensen met een theaterticket. Kaat zal vertellen over de twijfels, de uitdagingen en ook de voordelen van een polyamoureuze relatie. Mensen die overwegen om hun relatie (deels) te openen, zullen alvast enkele praktische tips krijgen. Of misschien bent uw wel gewoon nieuwsgierig naar andere vormen van relaties…

De voorstellingen lopen vanaf 19 maart 2020 in Mechelen (theater M) en vanaf 19 juni 2020 in Antwerpen (Fakkeltheater). Gratis inleidingen van Kaat Bollen voor aanvang van de voorstellingen op 4 april 2020, 20 en 21 juni 2020. Gratis uitgebreide lezing over polyamorie van Kaat Bollen op woensdag 18 maart 2020 in Mechelen (theater M). Inschrijven voor de inleidingen en/of lezing kan via stefan@theaterM.be (plaatsen beperkt).

‘De ideale vrouw’ is een productie van theater M met Elise Roels, Ken Verdoodt en Annelies Boel in een regie van Kathleen Sterckx.