KEVIN JANSSENS en heleboel BV’s maken T-Shirt tegen Corona

In samenwerking met enkele BV’s en creatievelingen uit de modewereld lanceert .NU Store Gent een T-shirtactie waarvan de opbrengst integraal naar de Koning Boudewijnstichting gaat. Die ondersteunt armoede-, dak- en thuislozenorganisaties die getroffen worden door de coronacrisis. Van 8 april tot 22 april kan je via http://nu-store.be/covid19 een unieke T-shirt bestellen.

Van Herman Brusselmans tot Charlotte De Witte

De mannen van Bazart, Charlotte De Witte, Herman Brusselmans, Jeroom en Kevin Janssens gaan de strijd aan tegen het coronavirus. Ook (mode)fotografe Marie Wynants en ontwerper Nick Haemels zetten hun schouders onder de actie. Elk van hen ontwierp een T-shirt met de coronacrisis als inspiratie en het gevoel dat die bij hen opwekt. Het aantal vervaardigde T-shirts is afhankelijk van het aantal pre-orders. Ze gaan slechts één keer in productie en zijn dus limited editions. De prijs bedraagt € 35. Vanaf 8 april kunnen modeliefhebbers en fans een pre-order plaatsen via http://nu-store.be/covid19 De actie loopt 14 dagen. 

Van het ontwerp van Charlotte De Witte verschijnen slechts 20 exemplaren. Haar T-shirts worden per opbod verkocht, eveneens via de webshop van .NU Store Gent. De veiling loopt 5 dagen, waar er telkens per dag 4 tshirts online worden gezet waarop geboden kan worden voor 24u lang. 

“Dit treft iedereen”
Nu Store is een high end mannenkledingzaak in Gent. Eigenaars Kevin Borrey De Coninck en Merijn Degraeve lanceren de actie omdat ze zo hopen iets te betekenen in de strijd tegen het coronavirus: “Deze situatie kent geen kleur, leeftijd of status. Dit treft iedereen. Door via de T-shirtactie geld te doneren aan de Koning Boudewijnstichting die armoede-, dak- en thuislozenorganisaties ondersteunt, hopen we die mensen te helpen die het hardst getroffen worden”. 

We hebben deze actie kunnen waarmaken ook dankzij de samenwerking met onze webmaster Max De Vos die dit online op poten heeft gezet voor ons.