KÜRT ROGIERS, het gezicht van Gemini

Gemini, het populaire Belgische armbandenmerk voor mannen, richt zijn pijlen nu ook op het luxesegment. Met Gemini Exclusive. Armbanden vervaardigd uit kostbare en zeldzame natuurstenen van over de hele wereld die kunnen wedijveren met zilver en goud. Stuk voor stuk zijn ze uniek en komen ze met een certificaat van echtheid en een verhaal. En een nieuw gezicht: acteur en presentator Kürt Rogiers. De uitbreiding komt er op vraag van de juweliers en bouwt verder op Gemini’s succes.  

Unieke armbanden met een verhaal

Ook liefhebbers van luxe kunnen vanaf nu terecht bij Gemini. Het Belgische armbandenmerk lanceert Gemini Exclusive, een nieuwe lijn voor avontuurlijke en wereldse mannen. Voor the guy next door. Maar met dat tikkeltje extra. Zoals Kürt Rogiers, het gezicht van de collectie.

De nieuwe lijn komt er op vraag van juweliers en na het succes van de parelarmbanden, de Gemini Bracelets. De collectie is vervaardigd uit vijf kostbare en zeldzame steensoorten die niet moeten onderdoen voor zilver en goud als het op luxueuze uitstraling aankomt. Met vormen en kleuren die je onmogelijk kan imiteren.

Zo zijn er armbanden met jeremejeviet, een van de meest zeldzame kristallen ter wereld. Daarnaast zijn er varianten met grandideriet, een natuursteen met een mooie blauwe kleur. Of wat dacht je van alexandriet dat overdag en ’s avonds een andere kleur aanneemt? Daarnaast kan je ook kiezen voor blauwe chalcedoon, met een lichte, zachte kleur. Mag het nog stoerder? Dan is de painiet wat je zoekt. De natuurstenen komen van over de hele wereld. Van Madagascar over Myanmar tot Arizona.

Iedere armband is uniek en komt dan ook met een certificaat van echtheid. Hiermee bewijs je dat het gaat om een waardevolle natuurlijke steen, geen kunstmatige variant. Een ‘all natural’ prachtexemplaar, niet ‘synthetic’.

Iedere armband komt ook met een verhaal. Een verhaal over hun origine en de betekenis van de natuursteen. Zo weten mannen wat ze dragen en of de specifieke armband met hun persoonlijkheid matcht. Met een Gemini Exclusive heb je dan ook een uniek stukje aarde om je pols. Geen massaproduct.

Een gat in de markt

Het populaire Belgische armbandenmerk bouwt met deze nieuwe collectie verder op het succes van de Gemini Bracelets, waarvan er jaarlijks meer dan 150.000 over de toonbank gaan. Het merk startte in 2013 als pionier en vulde een gat in de markt: stijlvolle armbanden voor mannen. Met de nieuwe luxelijn bieden ze opnieuw een passend antwoord op een leegte in het beschikbare gamma voor mannen. Die van luxueuze natuurstenen armbanden.

Ook voor deze armbanden werkt Gemini samen met lokale partners om het merk globaal uit te bouwen. De hele collectie wordt vervaardigd in sociale ateliers in Hasselt, Lier en Wallonië. Daarna vertrekken de armbanden naar meer dan 40 landen. Frankrijk, Marokko, Italië, Canada, Dubai … Het merk valt over heel de wereld in de smaak.

De prijs voor een armband gaat van 150 tot 400 euro.