KÜRT ROGIERS presenteert nieuw seizoen LEGO® MASTERS 2021

Na het succes van het eerste seizoen, presenteert Kürt Rogiers vanaf zaterdag 6 maart om 20.40 bij VTM een gloednieuw seizoen van LEGO MASTERS, samen met zijn Nederlandse co-host Ruben Nicolai. 

Vier Vlaamse en vier Nederlandse duo’s gaan een bijna onmogelijke uitdaging aan: het bouwen van nog mooiere, nog creatievere, nog grotere en nog indrukwekkendere bouwwerken dan vorig seizoen. De teams strijden in 9 afleveringen om de titel van LEGO Master 2021. 

Kürt: “‘Straffer dan het eerste seizoen kan bijna niet dacht ik. Maar oh jawel. De opdrachten zijn nog uitdagender, de creaties nog spectaculairder, de duo’s nog ambitieuzer. Het worden weer zaterdagavonden om met het hele gezin op het randje van je stoel voor de televisie te gaan zitten.”

Wie worden de twee beste bouwers van België en Nederland? Wie bouwt spectaculairder dan de anderen? Wie heeft het beste technische inzicht? Wie heeft stalen zenuwen? In iedere aflevering krijgen de duo’s opdrachten die ze binnen een opgelegde tijdslimiet moeten volbrengen, zonder bouwtekening.