LENNART LEMMENS zingt 100% Wolf

Vandaag lanceert Studio 100 de allereerste single “100% Wolf” van de gelijknamige nieuwe film en reeks. Eind juni werd de Studio 100 familie uitgebreid met deze nieuwe telg. Deze catchy song wordt het themalied van de spiksplinternieuwe animatiereeks van Studio 100. De single werd ingezongen door Lennart Lemmens die ook het hoofdpersonage Freddy van een Vlaamse stem zal voorzien.

In die nieuwe film is Lennart Lemmens in goed gezelschap want ook Phillippe Geubels en Manou Kersting lenen hun stemmen aan een hoofdpersonage. Deze verrassende animatiefilm is vanaf 28 oktober te bewonderen in de Vlaamse, Waalse en Nederlandse filmzalen. De bijhorende clip van 100% Wolf maakt al meteen duidelijk dat het humoristisch, innemend verhaal rond de roze pluizenbol menig hart zal veroveren.

Verhaal

Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is. Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held.

De allereerste single van 100% Wolf is nu te beluisteren via Spotify, Apple Music en Deezer.

Studio 100 & Kinepolis Film Distribution (KFD) brengen de animatiefilm “100% Wolf” op 28 oktober 2020 uit in de Belgische bioscoopzalen.