LISA DEL BO verwelkomt de 10.000ste bezoeker!

Nog geen jaar nadat Lisa del Bo haar eerste Lisa gelooft-concert gaf, verwelkomt ze weldra de 10.000ste bezoeker op haar kerkconcert op22 september te Eeklo.

Wie had dit ooit durven denken of dromen?In oktober vorig jaar gaf Lisa voor het eerst een concert onder de noemer ‘Lisa gelooft’.In de intimistische setting van een kerk bracht de zangeres in 5 Vlaamse bisdommen een selectie van de mooiste religieuze liedjes aangevuld met nummers die de boodschap van verdraagzaamheid, hoop en liefde uitdragen.  

Het moet zijn dat Lisa met het Lisa gelooft-concept een gevoelige snaar raakt en de mensen over heel Vlaanderen aanspreekt want inmiddels staat de teller op 31 concerten waarvan de afgelopen concerten allemaal uitverkocht. En overal zijn de reacties van het publiek zeer enthousiast.

Op zondag 22 september zal Lisa in Eeklo de 10.000ste bezoeker van haar Lisa gelooft-concerten in de bloemetjes zetten. Het is een uniek moment waar de zangeres met veel plezier en een grote dankbaarheid naar uitkijkt.