LOES VAN DEN HEUVEL en PETER BULCKAEN vervoegen BV-band “De Meezingers”

De Meezingers is een nieuwe band bestaande uit een wisselende bezetting van zingende BV’s. Ze brengen een breed, meezingbaar repertoire met een 4-koppige liveband.   

Naast de eerder aangekondigde namen: Lennart Lemmens (Thuis), Axl Peleman (De Kreuners), Donaat Deriemaeker (VRT), Stef Poelmans (Nickelodeon), Koen Crucke en Wim Leys zullen ook Loes Van den Heuvel (FC De Kampioenen) en Peter Bulckaen (Familie) deze band vervoegen. Later volgen nog meer namen.   

Het eerste optreden van deze splinternieuwe bv-band staat gepland op 25 juni in Zemst. Er zullen enkele toeschouwers in het theater worden toegelaten, en het optreden zal ook te bekijken zijn via grote videoschermen op enkele pleintjes. Het optreden zal ook thuis, via livestream, te volgen zijn. Op die manier kan er toch in één keer een groot publiek bereikt worden.   

De Meezingers is een initiatief van het creatieve team achter Vlaanderen Zingt. Ook dat zal deze zomer doorgaan in tal van steden. In een ‘normale’ zomer brengen ze een 50-tal steden en gemeenten met een bereik van 180.000 toeschouwers aan het zingen.

Info: www.vlaanderenzingt.be