Maak kennis met de Vlaamse stemmencast van UGLYDOLLS!

The Searchers onthulde deze week de Vlaamse stemmencast voor de komende animatiefilm ‘UglyDolls’, die vanaf 31 juli in de Belgische zalen te zien zal zijn.

Niemandminder dan Tinne Oltmans neemt de stem van hoofdpersonage ‘Moxy’ voor haar rekening. Rapper Zwangere Guy maakt als ‘Ugly Dog’ zijn filmdebuut en daarnaast kruipen ook Maureen Vanherberghen (‘Mandy’), Gio Kemper (‘Nolan’), Michiel De Meyer (‘Lou’), Elindo Avastia (‘Oliver’), Sien Wynants (‘Wage’), Jan Van Looveren (‘Ox’), Sven De Ridder (‘Lucky’), Céline Verbeeck (‘Tuesday’), en David Dermez (‘Babo’) in de huid van een Ugly Dol

In de originele versie zijn de stemmen van onder andere Kelly Clarkson, Pitbull, Ice-T, Nick Jonas, Janelle Monáe en Emma Roberts te horen.

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy (Tinne Oltmans), haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

UGLYDOLLS – 31/7/2019