MARGRIET HERMANS in de musical van haar leven

In 1954 zag Margritje Hermans het levenslicht. Haar heldhaftige mama ging te voet naar de kraamkliniek en kreeg een stevige dosis -jawel- lachgas toegediend bij de geboorte van ‘de vierde van zes’. Van de prinses van de blokfluitles tot een echte radio-en televisievedette in Vlaanderen. Muziek speelde altijd de hoofdrol in haar leven. Ze engageerde zich steeds met overtuiging en goede wil. Als politica en als mama. De anti-vedette bleek sterker dan alle kritiek. The show must go on, ze werd er na al die jaren het levende bewijs van. Morgen krijgt de gulste lach van showbizzland van James Cooke en zijn geweldige cast een eigen musical cadeau. Laisse rouler le bon temps Margriet.

James De Musical brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud met maar vooral voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Naar een eerste liefde, die eerste kus, de doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk.  

Met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Meer moet dat niet musical!

Morgen, 16 december om 20.35: Margriet, De Musical op Play4 en GoPlay.