Meer dan 5000 verkochte tickets Rode Neuzen Dag XL: KOEN WAUTERS & JONAS VAN GEEL presenteren een dag Qmusic-ochtendshow

Koen Wauters en Jonas Van Geel presenteren binnenkort een dag de ochtendshow van Qmusic. Dat doen de twee Rode Neuzen Dag-ambassadeurs naar aanleiding van de weddenschap die ze vorige week maakten met het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck.

Koen en Jonas trapten vorige week de ticketverkoop van Rode Neuzen Dag XL op gang, op vrijdag 29 november in het Sportpaleis. Ze plakten er een challenge aan vast: als er 5000 tickets binnen de week de deur uit waren, presenteren ze een dag de Qmusic-ochtendshow in plaats van Sam, Inge en Wim.   Het ochtendtrio belde Koen op om te horen of de challenge gelukt is: “Jullie hebben een extra vrije ochtend”, lachte Koen. “Er zijn ruim meer dan 5000 tickets verkocht. Dat is super plezant, maar we hebben natuurlijk nog een lange weg te gaan om het Sportpaleis volledig uit te verkopen. Goed begonnen is half gewonnen! En wat de ochtendshow betreft: Jonas en ik zijn al volop aan het brainstormen wat jullie in return mogen doen, hé. We kijken ernaar uit.”