Millenniumgekte met GUGA BAÚL en DINA TERSAGO

Vliegtuigen zouden uit de lucht vallen, computer crashen en de mayonaise zou schiften! De millenniumbug zorgt in 2000 voor wereldwijde paniek. Guga Baúl, toen een plichtsbewuste scholier, maakt zich echter weinig zorgen en zit met zijn hoofd vooral bij het EK, dat België samen met Nederland organiseert. Guga, grote fan van de Franse nationale ploeg, komt ‘Les Bleus’ zelfs tegen op hun trainingskamp in Oostende. Dina Tersago schrijft zich in 2000 in een vlaag van rebellie in voor Miss België en wint enkele maanden later tot haar eigen verbazing het felbegeerde kroontje. Ze houdt er een scooter, een auto, juwelen én een badkamer aan over. Die laatste heeft ze nog tegoed, nadat het badkamerbedrijf niet veel later failliet ging.

Koen en zijn gasten hebben zich nog maar net neergevlijd in de zetel wanneer ze de schrik van hun leven beleven. Uit een doos naast de zetel springt plots Ghostface tevoorschijn, de moordlustige anti-held uit de succesvolle Screamfilms die in 2000 aan zijn derde worp toe zijn. Kunnen de duo’s raden welke bekende Vlaming onder het masker verborgen gaat?

Benieuwd hoe Mad About You van Hooverphonic eruitziet in gebarentaal? Jonas en Nathalie beelden naar eigen vermogen deze en andere hits uit 2000 uit. Aan Guga en Dina om aan de hand van hun bewegingen uit te maken om welk lied het gaat. En wat maakt Jonas van Oma’s aan de top van K3?

Wat een Jaar! terug naar 2000, zaterdag 12 oktober om 20.25 bij VTM