Nieuwe release voor ELLA LUNA

Een nieuw jaar en ook meteen een nieuwe single voor Ella Luna.

‘We hebben zeker niet stilgezeten tijdens de afgelopen kerstperiode maar heel hard gewerkt aan de nieuwe single’, aldus Ella Luna.

Het is terug een nummer in het Frans geworden maar dit keer schreef Ella Luna het  nummer niet zelf zoals de vorige single ‘Toi et moi’.

‘John Terra stelde zelf voor om een nummer voor mij te schrijven. Ik vond dat een hele eer want John is een meester in zijn vak. Ik was meteen weg van L’étranger door het aanstekelijke ritme en een melodie die constant in m’n hoofd bleef hangen. Veronique Loiselet tekende voor de tekst, m’n vaste producer Patrick Hamilton voor het arrangement en productie’. 

L’étranger is de vierde single voor Ella luna. In 2019 waren haar singles goed voor zo’n half miljoen streams op Spotify. Tegen de zomer van 2020 wil ze terug op het podium staan. Ze is zeker niet aan haar proefstuk toe want in een vorige carrière stond ze met oa Roch Voisine, Marc Lavoine en vele andere op de Franse podia. In België toerde ze een aantal maanden met Will Tura.

Bekijk hier de clip : https://www.youtube.com/watch?v=m1SrWdcHLPU