Nieuwe single “Als de twijfels zijn verdwenen” van JO VALLY

Deze rasartiest met gouden stem vierde het voorbije jaar z’n 40-jarige carrière als artiest en het mag gezegd worden, waar hij gaat en staat stromen de zalen en tenten nog steeds gezellig vol, alsof de gouden jaren van het Tien Om Te Zien-tijdperk nooit opgehouden zijn.

Bijna een jaar geleden lanceerde Jo Vally z’n jubileumjaar met een spectaculair concert in Kursaal Oostende waarvoor hij maar liefst een 22-koppig pop-symfonisch orkest op het podium bracht, kosten noch moeite werden gespaard.

Naar aanleiding van het einde van Jo’s feestjaar verschijnt op 11 oktober a.s. een live CD+DVD album met de highlights uit dit unieke concert, en dat zowel op CD als DVD.

Aan de tracklisting van de CD werden 3 bonussongs toegevoegd, waaronder de nieuwste single ‘Als de twijfels zijn verdwenen’!

Op de DVD vinden we 3 van Jo’s mooiste videoclips terug uit z’n recentste oeuvre.

De single “Als de twijfels zijn verdwenen” van JO VALLY is nu beschikbaar als digitale download en via de courante streamingplatforms.

De single maakt tevens deel uit van de tracklisting van het nieuwe CD+DVD album ’Jo Vally LIVE in Concert – 40 Jaar Carrière’

dat op vrijdag 11 oktober a.s. in de handel verschijnt.