Nieuwe single en album voor LUC STEENO

Deze Vlaamse topper mag dit jaar 30 kaarsjes uitblazen op z’n verjaardagstaart… en uiteraard bedoelen we dan de taart waarmee hij z’n 30 Jaar Carrière zal vieren.

Dit najaar verzorgt Luc een aantal live-concerten n.a.v. dit feestelijke gebeuren, hij zal ermee zowat in iedere Vlaamse provincie z’n opwachting maken én hij gaat bovendien internationaal want op 22 oktober a.s. viert hij alvast z’n 30 Jaar carrière in Benidorm (Spanje) met een aangepaste carrièreshow voor fans en heel wat Belgen die er overwinteren.

Bij een jubileum hoort natuurlijk ook een nieuwe plaat en dat langverwachte nieuwe album verschijnt op vrijdag 25 oktober a.s.

Luc levert maar liefst 3 CD’s af, een verzameling van nieuwe nummers, grote hits én verborgen pareltjes.

Op de tracklisting van z’n nieuwe album vinden we natuurlijk ook z’n nieuwste single “Dans, Dans, Dans” terug, een energiek en opgewekt nummer dat voor hem werd geschreven door niemand minder dan John Terra en Daniël Ditmar.

De single “Dans, Dans, Dans” van LUC STEENO is nu beschikbaar als digitale download en via de courante streamingplatforms.

De single maakt tevens deel uit van de tracklisting van het nieuwe 3CD album ’Luc Steeno 30’dat op vrijdag 25 oktober a.s. in de handel verschijnt.