Nieuwe single – MIEKE – Als de morgen nooit meer komt

‘Als de morgen nooit meer komt’ is de jongste opname uit het omvangrijke repertoire van zangeres Mieke. Wie had dit ooit kunnen denken dat ze, vijftig jaar nadat ze aan hand van Pierre Kartner de showbizz binnen wandelde, nog bijna iedere dag, ergens te vinden is op de Nederlandse of Belgische podia.

Het is de liefde voor dit rare vak. Een vak dat Mieke uiterst serieus neemt. Ieder optreden of plaatopname wordt minitieus voorbereid. Even enthousiast als toen ze dertien was is ze na haar vijftig jaar durende carrière nog steeds. Steeds het beste van zichzelf geven aan haar omvangrijke, trouwe publiek. Wie ooit een optreden bijwoonde zal het beamen, Mieke is ‘van en voor’, haar publiek. Voor iedere fan is er na afloop van een optreden altijd tijd voor een praatje of een foto met handtekening. Die sympathie is haar handelsmerk geworden en dat is iets waar ze met recht, trots op mag zijn.  

Zelf zegt ze daarover ‘Ik voel me zeer bevoorrecht nog steeds datgene te doen wat ik het allerliefste doe. Zingen is als ademen, het hoort bij mij. Ik hoop dit nog heel lang te kunnen doen’, aldus Mieke.

Deze single ‘Als de morgen nooit meer komt’ is een bewerking van Mary Boduin op de megahit ‘If tomorrow never comes’, van Garth Brooks.
Het zou zomaar kunnen zijn dat ze met deze single haar zoveelste hitnoterig binnensleept en wie zou een zangeres als Mieke dat niet van harte gunnen.